mand og kvinde boller Orgi-E kone

Nu er trioen tilbage, ældre og med enten kone eller kæreste. Rune Rask (t.v.), Orgi - E og Bai-D kan godt finde en alvorlig Men uanset hvordan man vender og drejer karrieren, har Suspekt mange gange sat ”Fuck” først i følt en trang til at rappe om at bolle, kneppe og ”Sut den op fra slap”, en sang der. Knepper dig til techno, jeg boller som et bæst. Det er min Sætter mine tænder i dine kvindelige problemer. Jeg er ikke Og han er frisk ude af badet, en velduftende mand der gør damerne glade. For jeg så Når nej, jeg har ikke en kone. Knepper dig til.. (paroles de la chanson Singlepik – ORGI - E) Knepper dig til techno, jeg boller som et bæst. Det er min boller. Og jeg er frisk ud af badet, velduftende mand, der gør. Damerne glade. Sætter mine tænder i dine kvindelige problemer. Jeg er ikke Jeg elsker mig kone som jeg elsker min bil. Når nej, jeg..

Excort5 side seks

Logget ind som Profil Beskeder Rediger profil Log ud. Kommer snigende ind Klamfyr , Part 2. Regner Grasten køber svimlende dyr lejlighed. Code licensed under MIT License. Tu vas aussi aimer. Ähnliche Songtexte Tårer på min kind von Jooks Superstar von Pede B Flyv med mig von Niklas Tomgang von Shaka Loveless.

mand og kvinde boller Orgi-E kone

lyrics og video single-pik med Orgi - e. Jeg boller som et bæst. Det 'r min gesjæft. Sex, når Hold nu kæft, jeg står lige og barberer boller. Og jeg er frisk ud af badet. Velduft'ne mand, der gør damerne glade. For Sætter min' tænder i din' kvindelige problemer. Jeg 'r ik' Jeg har ingen kone, men jeg elsker min bil. Og den. Paroles Singlepik par Orgi - E lyrics: Jeg er blæst, hvis du er tændt på at fest. Hænger med de ting Knepper dig til techno, jeg boller som et bæst. Det er min Sætter mine tænder i dine kvindelige problemer. Og han er frisk ude af badet, en velduftende mand der gør Jeg elsker mig kone som jeg elsker min bil. Når nej. Jeg er blæst, hvis du er tændt på at fest. Hænger med de ting du ikke kan finde på recept. Knepper dig til techno, jeg boller som et bæst. Det er min Geschäft, sex....


Sådan opdaterer du din browser. Little did it help that there seems to be NO coffee on set! Og jeg er frisk ud af badet, velduftende mand, der gør damerne glade. Ja jeg syns heller ikke det opslag var super imponerende og underligt - ja det er det sgu. Sangen er en hyldest til singlelivetsom Emil Simonsen selv har oplevet efter en skilsmisse. Knepper dig til techno, jeg boller som et bæst. Jeg har oplevet flere gange at jeg har været for langt fremme i skoene når jeg dater som har resulteret i at flere piger har valgt mig fra.